• Toimitus postin kautta
  • NYT Ilmainen toimitus
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland
  • Toimitus postin kautta
  • NYT Ilmainen toimitus
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland

Mikä ihmeen Pieni Pilvi...

Pieni Pilvi on kotimainen, koruja ja muita tuotteita käsityönä valmistava yhden naisen yritys Raisiossa.

Pieni Pilvi on syntynyt 2019, rakkaudesta käsitöihin ja koruihin. Samalla on täyttynyt pitkäaikainen toive tehdä jotain omaa. Keskiössä koruissani on käsinmaalattu puunappi, joka mahdollistaa minulle rajattoman määrän tehdä erivärisiä ja näköisiä koruja. Jokainen koru on täysin uniikki: kuvat olen omin pikkukätösin maalannut ja siksi kahta täysin samanlaista ei löydy. Oli siis tyttö, taitajan kädet ja roppakaupalla unelmia... Päivätyön ja lapsiperheen arjen ohella toteutan unelmaani toiminimellä käsityöläisenä.

Suomalaista käsityötä ~ Handmade in Finland

Rakkaudesta koruihin ja käsitöihin

Korujen ja käsitöiden takana olen minä, Armi Sarajärvi. Päivätyön ja lapsiperheen arjen ohella toteutan unelmaani käsityöläisenä.

Keskiössä koruissani on käsinmaalattu puunappi, joka mahdollistaa minulle rajattoman määrän tehdä erivärisiä ja näköisiä koruja. Jokainen koru on täysin uniikki: kuvat olen omin pikkukätösin maalannut ja siksi kahta täysin samanlaista ei löydy.

Rakastan värejä ja niillä leikittelyä. Värit piristävät, antavat ilmettä ja ovat se viimeinen silaus asusteissa. Tuotteissani käytän paljon kirkkaita värejä, pastellin heleitä sävyjä unohtamatta. Korut ovat ihanan ajattomia ja siten sopivat helposti niin arkeen kuin juhlaan.

Pieni Pilvi löytyy myös Facebookista sekä Instagramista @pienipilvi, jossa yritykselläni on käytössään oma tägi #pienipilvi. Tervetuloa seurailemaan näitäkin kanavia, niin saat näppärästi tietoosi erilaiset tarjoukset, kampanjat sekä arvonnat!

Iloinen, itsevarma olo myös tuntuu koko kehossa: mieltä ei paina, on kevyt kulkea. Siksi käytämme korujemme pohjana puuta, se on kevyt ja helppo kantaa.

Puu on kestävä, -mutta myös herkkä materiaali. Puun eläväinen pinta tekee jokaisesta korusta uniikin - sellaisiahan me ihmisetkin olemme, ollaan ylpeitä siitä.

Muissa tuotteissa käytän myös kevyitä materiaaleja, mm. nahkaa, huopaa ja puuvillaa...

Korvakorujen koruosina käytän kirurginterästä.

Kirurginteräs on korkealaatuista ruostumatonta terästä (316L tai 304), joka sopii herkkäihoisille ja allergisille, mm. heille joilla on hopea- ja kulta-allergia. Materiaali on monesti testattu (hammaslääketieteessä ja kirurgiassa). Se kestää kosteutta eikä sen väri muutu käytössä. Kirurginteräs on kestävä - se ei mene helposti rikki, kuin esim. ohut korumetalli.

Väreistä saa voimaa! Niinpä tykkään käyttää tuotteissani kirkkaita ja puhtaita värejä, pastellin sävyjä unohtamatta.

Käytän koruissa laadukkaita ja tuoksuttomia maaleja. Korujen pinnat viimeistelen kiiltävällä lakkapinnalla joka suojaa korun pintaa kolhuilta ja lialta.