• 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland
  • 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland

Mikä ihmeen Pieni Pilvi...

Pieni Pilvi on kotimainen, koruja ja muita tuotteita käsityönä valmistava yhden naisen yritys Raisiossa.

Pieni Pilvi on syntynyt 2019, rakkaudesta käsitöihin ja koruihin. Samalla on täyttynyt pitkäaikainen toive tehdä jotain omaa. Keskiössä koruissani on käsinmaalattu puunappi, joka mahdollistaa minulle rajattoman määrän tehdä erivärisiä ja näköisiä koruja. Jokainen koru on täysin uniikki: kuvat olen omin pikkukätösin maalannut ja siksi kahta täysin samanlaista ei löydy. Oli siis tyttö, taitajan kädet ja roppakaupalla unelmia... Päivätyön ja lapsiperheen arjen ohella toteutan unelmaani toiminimellä käsityöläisenä.

Suomalaista käsityötä ~ Handmade in Finland

Rakkaudesta koruihin ja käsitöihin

Korujen ja käsitöiden takana olen minä, Armi Sarajärvi. Päivätyön ja lapsiperheen arjen ohella toteutan unelmaani käsityöläisenä.

Aviomieheni Mikko myös postittelee verkkokaupan tilauksia useasti. 🖤

Keskiössä koruissani on käsinmaalattu puunappi, joka mahdollistaa minulle rajattoman määrän tehdä erivärisiä ja näköisiä koruja. Jokainen koru on täysin uniikki: kuvat olen omin pikkukätösin maalannut ja siksi kahta täysin samanlaista ei löydy.

Rakastan värejä ja niillä leikittelyä. Värit piristävät, antavat ilmettä ja ovat se viimeinen silaus asusteissa. Tuotteissani käytän paljon kirkkaita värejä, pastellin heleitä sävyjä unohtamatta. Korut ovat ihanan ajattomia ja siten sopivat helposti niin arkeen kuin juhlaan.

Pieni Pilvi somessa 🖤

Pieni Pilvi on myös Facebookissa ja Instagramissa nimimerkillä @pienipilvi

Ja hei! On aina ihan superia, kun jaatte fiiliksiänne Pienen Pilven koruista Instagramissa tägäämällä @pienipilvi ja #pienipilvi! Seuraamalla meitä somessa pääsette myös kurkkaamaan Pienen Pilven jokapäiväiseen elämään iloineen ja suruineen, sekä joskus bongaamaan edut ja arvonnat ynnämuut huippis jutut! ;) 🖤