• 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland
  • 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland

Arvot ja vastuullisuus

Pienen Pilven toimintaperiaatteet pohjaavat laatuun, esteettisyyteen ja kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen – niin muotoilussa ja materiaaleissa kuin tuotannossa ja toimituksissa. Olemme globaalissa mittakaavassa pieni toimija, mutta haluamme tehdä osamme muutoksessa kohti kestävämpää, vastuullisempaa ja läpinäkyvämpää valmistus- ja kulutuskulttuuria. Haluamme luoda tarjontaa ja kasvattaa kysyntää ympäristö- ja ihmisystävällisesti valmistetuille vaihtoehdoille. Haluamme kantaa vastuumme kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta ja siten paremmasta tulevaisuudesta.

Kestävät materiaalit

Meille on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Käytämme tuotteiden päämateriaalina Suomalaista koivuvaneria, sekä laadukkaita EU:ssa valmistettuja puuhelmiä / puunappeja.

Tuotteissa käytetyn koivuvanerin raaka-aine tulee 100% FSC– ja PEFC-sertifioiduista Suomalaisista metsistä. Näillä sertifioinneilla varmistetaan paitsi kestävä puuntuotanto myös arvokkaiden luontokohteiden säilyminen sekä metsää lähellä olevien vesien suojelu.

Vaikka puu on materiaalina höyhenenkevyttä, kestää se hyvin myös aikaa ja kulutusta. Se on tehokkaasti kierrätettävää, ja on myös ilmastonäkökulmasta suosiollinen vaihtoehto. Puu sitoo hiiltä ja siten myös puutuotteisiin varastoitunut hiili pysyy poissa ilmakehästä koko tuotteen eliniän ajan tai oikein kierrätettynä pidempäänkin. Lisäksi puun tuotanto ja jalostus on erittäin energiatehokasta muihin materiaaleihin verrattuna, joten puutuotteiden hiilijalanjälki on siitäkin syystä vähäinen.

Lähetyslaatikot ja silkkipaperit ovat FSC-sertifioituja ja ne tilataan Suomalaisilta toimioilta. Kierrätämme mahdollisuuksien mukaan kaiken pakkausmateriaaleista syntyvän hukkamateriaalin hyödyntämällä sen pakettien täytemateriaalina ja vältämme myös turhaa pakkaamista. Kuluttaja-asiakkaillemme emme lähetä paperista kuittia lähetyksen yhteydessä, vaan sähköinen versio toimitetaan tilausvahvistuksen mukana.

Pienen Pilven muut pakkausmateriaalit esim, korukortit ja mainosmateriaalit tapahtumiin / messuille yms. tilataan Suomesta, Hollannista sekä Tanskasta.

Kotimaista työtä

Pieni Pilvi on vahvasti Suomalainen brändi – aina muotokielen inspiraation lähtökohdista valmistukseen asti. Tunnemme vastuun paikallisesta toimintaympäristöstä, ja siksi haluamme olla mukana luomassa työtä Suomeen.

Suosimalla Suomalaista työtä paitsi tuemme kotimaista työllistymistä, myös voimme olla varmoja työskentelyn olosuhteista ja työntekijän oikeuksien toteutumisesta.

Kaikki Pienen Pilven tuotteet valmistetaan Suomessa, kotonamme Raisiossa.

Laatu ja kestävyys edellä

Haluamme taata, että tuotteemme ovat huolellisen ja ammattimaisen työn viimeistelty ja laadukas lopputulos. Käyttämämme Korujen osat on parasta laatua, joka kestää oikein käsiteltynä hyvänä vuosikausia.

Meille on tärkeää, että tuotteemme kestävät aikaa ja kulutusta niin esteettisesti kuin fyysisesti. Puukorut säilyvät oikein käsiteltyinä käytössä vuosikaudet ja voivat parhaimmillaan siirtyä myös seuraavan polven lempikoruiksi. Pienen Pilven muotokieli koruissa on ajatonta ja sopii käytettäväksi sesongista toiseen. Tällä periaatteella tuemme hitaan ja harkitun kuluttamisen trendiä sekä olemme osana taistoa kertakäyttökulttuuria vastaan – kestävämmän elämäntyylin puolesta. Vastuullisen muodin puolestapuhujina uskomme, että ekologisia ja eettisiä periaatteita seuraamalla paitsi suunnittelemme kauneimmat tuotteemme myös ohjaamme koko design-alaa vastuullisemmalle polulle.

Matka jatkuu

Olemme ylpeitä siitä, että voimme jo nyt kutsua Pientä Pilveä vahvasti ekologiseksi korumerkiksi. Matka kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen on kuitenkin pitkä, ja meilläkin on yhä tarvetta ja halua kehittyä.

Pieni Pilvi pyrkii jatkossakin ottamaan vastuullisuuden ja kestävän kehityksen toimintaperiaatteet huomioon jokaisessa tuotteen elinkaaren vaiheessa, aina suunnittelupöydän tyhjältä sivulta loppukäyttäjän iloksi asti.