• 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland
  • 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland

PIENEN PILVEN KORUPAJAT

KORUPAJA ON TÄYDELLINEN AKTIVITEETTI RYHMILLE

Miltä kuulostaisi unelmien korupaja? Sellainen joka soveltuu loistavasti kaikenlaisille kaveriporukoille, polttareiden aktiviteetiksi, työporukan kesäpäiville, seuroille ja yhteisöille mukavaksi puuhaksi ja kaikille siltä väliltä.

Korupajaan voi osallistua kuka vain taitotasosta, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Jokainen saa päästää luovuuden valloilleen ja luoda juuri sellaiset korut kuin haluaa. Mikäli korvakorut ei ole juuri sun juttu, niin voit tehdä vaihtoehtoisesti joko kaulakorun tai avaimenperän. Korvispajoissa on myös aina mukana klipsikorvakoruja muutamaa mallia koruaihioista, jos sinulla ei ole korvisreikiä. Voit myös ehdottaa ja toivoa vapaasti jotain tiettyä korupajaa, esim, avaimenperäpaja, avainkaulakorupaja, korvispaja yms.

Suunnitellaan yhdessä unelmien korupaja juuri teille!

Päästä luovuutesi valloilleen ja tee uudet lempikorusi!

Korupajat sisältää valtavan määrän erimuotoisia puisia koruaihiota ja puuhelmiä. Korut maalataan ja kasataan kukin haluamallaan tavalla. Pidätkö enemmän hillitystä väreistä ja malleista, vai onko korut tapasi irrotella väreillä?

Koruaihiot ovat vaaleaa Suomalaista koivuvaneria, sekä helmet kestävää Japaninkirsikkaa. Koruaihiot ja helmet maalataan laadukkailla ja tuoksuttomilla akryylimaaleilla ja päälle tulee kauniin kiiltävä akryylilakkapinta. Koruosat ovat allergisoimatonta kirurginterästä.

Korupajoihin kuuluu aina maalit yms. korujen valmistukseen tarvittavat tarvikkeet. Korupajassa iloinen Pienen Pilven Armi opastaa korujen suunnittelussa ja kokoamisessa.

Pajojen tilat:

Pienellä Pilvellä ei ole omia tiloja korupajojen järjestämiseen. Joten pajat toteutetaan joko teillä teidän tiloissanne. Pajojen minimiosallistumismäärä on 10 henkilöä.

Tai Taito Varsinais-Suomen tiloissa, Turussa ja Raisiossa. Seuraa myös avoinna olevia korupajoja heidän sivuiltaan: www.taito.fi/varsinaissuomi Heidän tiloissaan järjestettävissä pajoissa voit olla yhteydessä: Taitokeskus Turku

Puh. 0408499642, turku(at)taitovarsinaissuomi.fi

Laita tästä viestiä Pienelle Pilvelle ja suunnitellaan yhdessä unelmien korupaja juuri teille!