• 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland
  • 4,90€ Toimitus postin kautta
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
  • Tilaa milloin haluat
  • Handmade in Finland

Kaikki korunosat tilataan kotimaisilta myyjiltä / maahantuojilta ja kaikki korut ovat omin pikku kätösin maalattu ja koottu Suomessa.

Ja kuten huomaat, korujamme ei ole luokiteltu esimerkiksi käyttäjän iän tai sukupuolen mukaan. Meillä ei ole erikseen koruja nuorille tai vanhoille, naisille tai miehille. Meillä vain on monenlaisia koruja monenlaisille käyttäjille! Juju onkin siinä, miten sinä korusi kannat ja yhdistelet eri tyylejä ja muotoja eri tyyleihin.

PUUOSAT

Koruissa käytetty koivuvaneri on PEFC- ja FSC-sertifioitua 100% Suomalaista puuta.

Korujen puuhelmet / puunapit ovat todella laadukkaita ja EU:ssa valmistettuja korunosia. Kaikki puuhelmet ja nappiosat tilataan kotimaisilta myyjiltä / maahantuojilta.

Kepeytensä ansiosta puukorut on turvallinen materiaalivalinta koruihin. Suuretkaan korut eivät ole painavia ja niitä on miellyttävä pitää vaikka koko päivän. Puu on myös materiaalina pehmeämpi ja pinnaltaan lämpimämpi kuin esimerkiksi metallit tai muovi, joten tästä syystä se on erittäin miellyttävä ja huomaamaton käyttää.🖤

METALLIOSAT

Pienen Pilven koruissa olevat metalliset korunosat ovat pääsääntöisesti aina laadukasta kirurginteräksestä. Kirurginteräs on pääasiassa rautaa, jossa on seassa kromia, nikkeliä, mangaania, hiiltä, kuparia sekä typpeä. Kirurginteräksestä nikkeli ei liukene, koska se on sitoutuneena muihin metalleihin, ja siksi kirurginteräs on turvallinen valinta myös nikkelille herkistyneille. Kaikkien korujen koukut ja tapit ovat aina kirurginterästä.

Kirurginteräs on kestävää metallia ja sen pinta on hyvin kulutuksen kestävää. Teräksiset korunosat kestävät hyvin kosteutta ja pysyvät muuttumattomana vuodesta toiseen, koska eivät kulu tai tummu ajan kanssa.

Muutoin koruissa on käytetty hopeisia korunosia. Esimerkiksi koukullisissa puuhelmi korvakoruissa korupiikeissä ja helmihatuissa. 🖤

MAALIT

Väreistä saa voimaa! Niinpä Pienen Pilven koruissa käytetään kirkkaita ja puhtaita värejä, pastellin sävyjä unohtamatta.

Koruissa käytetään laadukkaita, myrkyttömiä ja tuoksuttomia maaleja ja lakkaa. Korujen pinnat viimeistelen kiiltävällä lakkapinnalla joka suojaa korun pintaa kolhuilta ja lialta.

Maalit ovat vesiliukoisia, mutta kuivuttuaan korun maalipinta on vedenkestävä ja lakkapinta viimeistelee korun pinnan.

Korut maalataan kokonaan käsin, joten korujen välillä saattaa aina olla pienen pieniä eroavaisuuksia. Näin ollen ne ovat myös täysin uniikkeja ja omia yksilöitään! 🖤

KORUJEN HOITO

Pue korut aina yllesi viimeisenä ja päivän päätteeksi riisu korut aina ensimmäisenä! 🖤

Säilytä koruja joko omassa korukortissaan, korurasiassa tai korutelineessä. Älä säilytä koruja sekaisin muiden korujen kanssa, jotta välttyisit naarmuilta. Koruja ei tule säilyttää suoraan auringon alla tai suoraan minkään lampun alla. Jos matkustat korujen kanssa, niin otathan rasian mukaan, ettei korut pyöri laukussa muiden esineiden kanssa.

Jotta puukorusi säilyisivät mahdollisimman hyvänä, tulisi välttää korujen altistamista kosteudelle. Eli ethän sauno, peseydy tai ui ne korvissa, tai säilytä koruja kosteissa tiloissa. Vältä myös nukkumista korujen kanssa, ettei tapit tai osat väänny / mene poikki. Jos käytät meikkituotteita tai vaikkapa hiuslakkaa, käytä niitä aina ennen kuin puet korut päällesi. Äläkä suihkuttele kosmetiikka/ hiustuotteita enää kun olet pukenut korut.

Teräksiset koruosat eivät tummu, mutta niitä voi varovasti pyyhkiä puhdistusliinalla. Jos Puukoruihin on tarttunut likaa voi niitä pyyhkäistä varovasti kevyellä otteella ja pehmeällä liinalla (josta ei tartu höttösiä), joka on hieman kosteahko. 🖤